Baza materiala

3 Laboratoare de informatică – dotate cu calculatoare performante, acces la internet prin fibră optică, aparate de proiecție video, tablă inteligentă, aer condiționat.

[supsystic-gallery id=’8′ display=’short’]

Laborator de chimie – dotat cu mobilier și aparatură specifice, calculator cu acces la internet si reteaua locală, videoproiector, a fost renovat și modernizat în anul 2013.

[supsystic-gallery id=’3′ display=’center’]

Laborator de fizica – dotat cu mobilier și aparatură specifice, calculator cu acces la internet si reteaua locală, videoproiector,a fost renovat și modernizat în anul 2013.

[supsystic-gallery id=’10’]

Laborator de biologie – dotat aparatură specifică(microscoape,truse de disecție, mulaje, preparate microscopice, aparat de proiecție video) și cărți de specialitate, a fost renovat în anul 2013.

[supsystic-gallery id=’9′]

Cabinetul de limbi clasice și moderne “Marin Preda” – dotat cu tablă inteligentă, calculator, videoproiector, cd-playere, volume în limba română, engleză, franceză și germană.

Centru de antreprenoriat și performanță – inaugurat la 16 septembrie 2013, este realizat în colaborare cu Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor, din cadrul Universității de Vest din Timișoare. Centrul dispunde de calculatoare de ultima generație conectate la rețeaua internet, aparat de proiecție video, mobilier ergonomic.

[supsystic-gallery id=’11’]

Capela creștin-ortodoxă care poartă 2 hramuri: în 6 decembrie – Sf. Nicolae – și în 30 ianuarie – Sf. Trei Ierarhi. Pentru prima oară a fost sfințită la data de 5 decembrie 2011. În 29 ianuarie 2013 a fost sfințită din nou. Citeste mai multe…

[supsystic-gallery id=’5′]

Amfiteatrul “Prof. Nicolae Păunescu” – are in dotare peste 100 de locuri, calculator cu conexiune la internet, aparat de proiecție video, aer condiționat.

[supsystic-gallery id=’12’]

Sală de lectură – un spațiu modern, inaugurat în anul 2012, un loc ideal pentru lectură și studiu.

[supsystic-gallery id=’13’]

Sală de sport și teren de sport cu tribună

[supsystic-gallery id=’14’]

Săli dotate cu mobilier special pentru ciclul primar – mobilier școlar ergonomic atât pentru alternativa step by step, cât și pentru învățământul tradițional, calculatoare, aparate de multiplicat, sala pentru servirea mesei.

[supsystic-gallery id=’4′]

Microbuz școlar – pentru transportul zilnic al elevilor din localitățile rurale din apropierea Reșiței.

Bibliotecă

Cabinet medical