Europa Hunt

EUROPA HUNT – a doua acţiune CNTLR, candidat la titlul de şcoală ambasador a Parlamentului European- 18 decembrie 2017

Colegiul Național ”Traian Lalescu” Reșița, școală candidat la titlul de ambasador al Parlamentului European, și-a provocat elevii la o activitate inedită – un treasure hunt european.

Cele 8 echipe formate din elevii tuturor claselor a IX-a și a X-a au explorat universul Europei prin intermediul unor probe interactive special gândite printre standurile presărate peste tot în școală, de la sala de sport la cabinetul de limbi străine și nu numai: QUIZ-ul…”crăciunesc”, o probă muzicală de recunoaștere a diferitelor imnuri europene, descrierea unei tradiții de Crăciun sunt doar câteva din provocările la care au fost supuși participanții.

Nu au lipsit ghicitorile, colindele şi urările de Crăciun în diferitele limbi ale statelor UE și realizarea celei mai frumoase fotografii cu tematică europeană.

EUROPA HUNT a fost presărat de voie bună și spirit de echipă. Nelipsitul TOCI, mascota CNTLR, a încercat să țină pasul cu Europa și a făcut deliciul participanților la extraordinara călătorie virtuală.

Albumul digital PARLAMENTUL EUROPEAN LA CNTLR va sta la baza unei expoziții de fotografie care va încununa efortul celor 15 posibili viitori ambasadori juniori în 2018.