EURODYSSEE

EURODYSSEE– PROIECT ȘCOLAR INTERNAȚIONAL ÎN PARTENERIAT CU INSTITUTUL SAINT-JOSEPH DIN CINEY, BELGIAshapeimage_1 15 elevi CNTLR-işti coordonați de prof. Camelia Maria Radovan respectă tradiţia care spune că în Grecia nu mergi la Atena, ci la atenieni și participă de 11 ani la PROIECTUL ȘCOLAR INTERNAȚIONAL EURODYSSEE , în cadrul săptămânii europene de la Ciney, Belgia.
Alături de ei, alţi parteneri de proiect : INSTITUTUL SAINT JOSEPH din Ciney, Belgia, BANSKA BISTRICA GYMNAZIUM JGT, BRATISLAVA, GYMNAZIUM METODOVAM din Slovacia, LICEUL KOLKSEY FERENC din Budapesta, INSTITUTUL TEHNIC din Cagliari, Italia, LICEUL OGOLNOKSTA din Cracovia, DUBLIN ARDSCOIL, Irlanda şi LICEUL IRUNGO LA SALLE, Spania.
Expoziţia de fotografie EUROSOURIRE, târguri educaţionale, spectacole de teatru sau pantomimă (DITES-LES AVEC LES FLEURS, CLICK-CLACK GASTRONOMIQUE), revista LE GOUT DE L’EUROPE sunt doar câteva din marile reuşite ale proiectului.
La rândul nostru, suntem gazde o dată pe an pentru delegaţia belgiană, elevi şi profesori interesaţi de ţara lui Eugène Ionesco .[print_gllr id=5151 display=short]
[print_gllr id=4767 display=short]
[print_gllr id=3159 display=short]
[print_gllr id=3143 display=short]
[print_gllr id=3135 display=short]
[print_gllr id=1576 display=short]
[print_gllr id=2428 display=short]
[print_gllr id=2414 display=short]
[print_gllr id=2388 display=short]
[print_gllr id=2386 display=short]
[print_gllr id=1967 display=short]
[print_gllr id=1083 display=short]